مخاطبان پا به پای هنرمندان بالا نمی‌آیند

  • پنجشنبه 11 خرداد 1396

اخبار => گروه خبر

کسب و کار نیوز سید علی میرعمادی، عکاس اصفهانی برنده مدال نقره چهارمین دوره جشنواره عکس خیام شد.
مخاطبان پا به پای هنرمندان بالا نمی‌آیند
مخاطبان پا به پای هنرمندان بالا نمی‌آیند
به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایسنا، جشنواره بین‌المللی عکس خیام، اولین و تنها جشنواره ایرانی زیر نظر فدراسیون بین المللی هنر عکاسی (فیاپ) و انجمن عکاسی آمریکا است که در بخش‌های عکاسی گردشگری، رنگی، تک رنگ و فوتوژورنالیسم برگزار می‌شود. این جشنواره تا کنون عنوان پر شرکت کننده‌ترین جشنواره ایرانی را به دست آورده است. جشنواره عکس خیام تنها جشنواره ایرانی است که تعداد شرکت‌کنندگان خارجی آن از شرکت کنندگان ایرانی بیشتر بوده است.
 آثار برگزیده این جشنواره تاکنون طی نمایشگاه آثار برتر در 32 شهر در داخل و خارج از ایران به نمایش درآمده‌اند و همچنین تمامی عکس‌هایی که در این جشنواره شرکت می‌کنند در قالب کتاب و به صورت رایگان تولید و عرضه می‌شود. این کتاب از نظر فدراسیون بین المللی هنر عکاسی با امتیاز پنج ستاره، به مرتبه بالاترین کیفیت، ارزش گذاری شده است.
جشنواره عکس خیام، در حالی چهارمین دوره خود را پشت سر گذاشت که نزدیک به 21 هزار قطعه عکس از عکاسان 55 کشور مختلف دنیا برای شرکت در جشنواره به دبیرخانه ارسال شد.
علی میرعمادی از شرکت کنندگان و برنده مدال نقره عکس خلاق چهارمین دوره جشنواره عکس خیام است. این عکاس همچنین در همین ماه دو جایزه دیگر از جشنواره نوروز تاجیکستان و جشنواره بین المللی ویکتور پلینسکی کسب کرد و این زمینه‌ای شد برای گفت‌ گوی ایسنا با این هنرمند.
میرعمادی با اشاره به سیستم داوری در جشنواره عکس خیام، گفت: در این جشنواره برای هر دوره اسامی جدیدی از داوران برای فدراسیون ارسال و داوران از سوی فدراسیون تایید می‌شوند بدون آنکه هیچ ارتباطی بین کادر اجرایی یا دوارن وجود داشته باشد و این کمک بسیاری به بی طرف بودن هیئت داوری می‌کند. داورها از کشورهای مختلف دیگر نیز هستند که در کنار داورهای داخلی داوری می‌کنند. 
وی ادامه داد: مهمترین نکته، آن است که هیچکدام از هیئت داوری از رای یکدیگر اطلاع ندارند و تجمیع آرا از طریق نرم افزار انجام می‌شود و سیستم آن بسیار قابل اعتماد و بین الملی است.
وی با بیان اینکه خروجی یک جشنواره همیشه نشان دهنده کیفیت آن است، افزود: خروجی این جشنواره واقعا بالا است و هم به لحاظ کیفیت و هم به لحاظ تنوع طیف گستره‌ای عکس‌ها را شامل می‌شود.
میرعمادی با بیان اینکه تنوع گونه‌های عکاسی و ژانرهای آن از عکاسی معماری تا آتیله، پرتره، اجتماعی و ...بسیار بالا است، ادامه داد: در همه جشنواره‌های بین المللی علاوه بر بخش‌های موضوعی دو بخش آزاد نیز وجود دارد که به تنوع گونه‌های عکاسی در آن فستیوال کمک خواهد کرد. در این جشنواره یک بخش عکاسی نجومی وجود داشت که بخشی ویژه است و صرفا مربوط به پیشینه خیام و نجوم است. بخش دیگر بخش عکاسی خلاقه است که عکاسی‌های خلاق در این بخش مورد بررسی قرار می‌گیرند. این خلاقیت می‌تواند در هنگام عکاسی یا در دنیای دیجیتال اتفاق بیافتد.
میرعمادی که از نظر تعداد عکس‌های پذیرفته شده رتبه دوم را در جشنواره دارد در مورد عکس برتر خود در بخش خلاق، گفت: این عکس طی فرآیندهای گرافیکی که روی آن انجام شده به حالت نقاشی درآمده است. این عکس را در بوشهر و کنار دریا از پرواز پرنده‌ها گرفتم. البته عکس‌های دیگری در این جشنواره داشتم که در بخش‌های دیگر کاندیدا بوده و مدال کسب کرده‌اند.
وی در پاسخ به این سؤال اگر خودتان داور باشید چه ملاک‌هایی را مد نظر قرار می‌دهید، گفت: داوری به خصوص وقتی که حجم زیادی از آثار وجود داشته باشد، کار سختی است. اما به هرحال هرکسی ملاک‌هایی برای انتخاب یک اثر دارد. برای من زیبایی اثری و ترکیب بندی و نگاه فرمیک اولویت دارد. به اعتقاد من مهمترین وجه در عکس آن است که بتواند به لحاظ بصری مخاطب را در مرحله اول اغنا کند.
میرعمادی ادامه داد: در هر جشنواره به طور معمول هر عکس بین 3 تا 6 ثانیه برای داور نمایش داده می‌شود عکسی که تاثیرگذار باشد در همان 3 ثانیه اول نگاه را جذب می‌کند، اما در مراحل بعدی فاکتورهای پیچیده‌تری اضافه خواهد شد به خصوص اگر در بخش خلاق باشد. در مرحله آخر نیز ممکن است چند عکس به مرحله نهایی برسند در این مرحله عکسی انتخاب خواهد شد که ایده را به بهترین شکل بیان کرده باشد. البته این به آن معنا نیست که شما ایده را الزاما در لایه اول به مخاطب برسانید بلکه زیبایی بیان بسیار اهمیت دارد.
این عکاس اضافه کرد: مسئله بسیار مهم در مورد داوری این جشنواره آن است که هیئت داوری هیچ اطلاعی از اینکه عکاسِ عکس مورد قضاوت واقع شده کیست، ندارد و عکس‌ها بدون نام و مشخصات عکاس به داوران نشان داده می‌شود.
مخاطبان هنر پا به پای هنرمندان بالا نمی‌آیند
وی با اشاره به اینکه نقطه ضعفی که در جامعه ما دیده می‌شود این است که مخاطبان هنر پا به پای هنرمندان بالا نمی‌آیند، افزود: به عنوان مثال در کشورهای پیشرفته که هنر یکی از لازمه‌های فرهنگ اجتماعی مطرح است، افراد عادی هم فرهنگ دیدن هنر را دارند. تماشای گالری‌ها یا مطالعه در مورد هنر از لازمه‌های زندگی آنهاست و در چنین جامعه‌ای هنرمند و مخاطب هم ارز هم بالا می‌روند و مخاطبان آن ببینده‌های حرفه‌ای هستند که درک دقیقی از آن دارند.
میرعمادی افزود: البته الان شرایط بهتر شده و گرایش جوان‌ها نسبت به هنر بیشتر شده است و همین امر موجب رشد هنرمند و هنر می‌شود چرا که  هرچه قدر مخاطب حرفه‌ای تر باشد هنرمند هم سعی در رشد دارد تا بتواند کار بهتر و با کیفت‌تری به مخاطب ارایه دهد.
برخی گالری‌ها مدیریت هنر ندارند
وی با بیان اینکه متاسفانه آفت ما در زمینه هنر آن است که بعضا گالری‌های ما مدیریت هنر ندارند و بسیاری از آثار، بی کیفیت هستند و برخی گالری دارها صرفا به خاطر برخورداری از توان مالی، گالری دار شده‌اند یا در گالری‌ها، نمایشگاه برگزار می‌ کنند. اگر مدیران، تخصص هنری لازم را داشته باشند هر نمایشگاهی را داخل گالری خود نمی‌آورند. به نظر من هرگاه گزینش هنری وجود داشته باشد آثار بهتری به نمایشکاه راه پیدا می‌کند.
سازمانی قانونمند و بدون اعمال سلیقه نداریم
میرعمادی با بیان اینکه اگر منسجم‌تر و قانونمندتر عمل کنیم سطح کار خیلی بالاتر می‌رود، افزود: امروزه تقریبا هر جشنواره برای خودش با ساز و کاری متفاوت کار می‌کند و خروجی‌ها هم نشان دهنده آن است. کمتر شاهد هستیم که خروجی یک جشنواره، یک مجموعه عکس با کیفیت و کامل باشد که این مشکل ناشی از آن است که ما مثل سازمان‌های منسجم دیگر از یک قانون نظام مند و بدون اعمال سلیقه برخوردار نیستیم.
وی افزود: برگزاری هر جشنواره‌ای باید به کسی سپرده شود که به موضوع آن جشنواره علم و آگاهی لازم را داشته باشد یا حداقل از حضور مشاورانی با چنین ویژگی برخوردار باشد. امیداورام این مسیر مانند جشنواره خیام برای جشنواره‌های دیگر هم به درستی پیش برود و شاهد پیشرفت در این راه باشیم.

ارسال نظر

ارسال


قانون جهش تولید مسکن در تقابل خوشبین‌ها و بدبین ها

قانون جهش تولید مسکن در تقابل خوشبین‌ها و بدبین ها

مجلس شورای اسلامی قانون جهش تولید مسکن را که مطابق شعارهای انتخاباتی ابراهیم رئیسی بود تصویب کرد تا بعد از مدت‌ها یک نهضت بزرگ مسکن‌سازی در کشور شکل بگیرد با این حال کارشناسان اقتصادی درباره این طرح نظرات مختلفی دارند

 از کاهش نرخ تورم تا کاهش نرخ در بازار بین بانکی

از کاهش نرخ تورم تا کاهش نرخ در بازار بین بانکی

ارائه منظم روند ماهانه تحولات اقتصادی و اقدامات سیاستی بانک مرکزی

 آورده متقاضیان نهضت ملی مسکن افزایش یافت

آورده متقاضیان نهضت ملی مسکن افزایش یافت

در حالی طبق اعلام وزارت راه و شهرسازی قرار بود آورده متقاضیان نهضت ملی مسکن حدود ۲۰۰ میلیون تومان باشد که این مبلغ به ۳۲۰ میلیون تومان افزایش یافته است.

هزینه وام مسکن گرانتر شد | برای دریافت وام ۴۸۰ میلیونی زوجین چقدر باید خرج کنیم؟

هزینه وام مسکن گرانتر شد | برای دریافت وام ۴۸۰ میلیونی زوجین چقدر باید خرج کنیم؟

هزینه اوراق تسهیلات مسکن نسبت به هفته قبل اندکی رشد داشته و بر این اساس متاهل های ساکن پایتخت برای تهیه این اوراق باید بیش از ۱۳۴ میلیون تومان پرداخت کنند.

تعیین تکلیف 2 هزار متر اراضی استان تهران

تعیین تکلیف 2 هزار متر اراضی استان تهران

استاندار تهران گفت: بلندمرتبه‌سازی بدون در نظر گرفتن پیوست‌های فرهنگی، اجتماعی و زیرساخت‌های لازم در درازمدت آسیب‌زا می‌باشد.

خانه های سنتی ایرانی

خانه های سنتی ایرانی

با نگاهی به معماری سنتی ایرانی، نقش و جایگاه ویژه خانه به عنوان یک المان مهم در معماری آشکار می شود. این عناصر که دارای روش ها و تکنیک های مختلف ساخت و اجرا می باشند دارای ویژگی های متفاوتی بر اساس اقلیم و فرهنگ هر منطقه هستند.

ویژگی مهم معماری سنتی ایرانی

ویژگی مهم معماری سنتی ایرانی

کاشی کاری های زینتی و شاهکارهای مهندسی هوشمندانه، حاکی از قدرت معماری ایرانی طی قرون متمادی اند. با داشتن بیست میراث جهانی یونسکو در ایران هیچ گاه با کمبود مکان های دیدنی مواجه نمی شوید.

سنگ آنتیک چیست و چه کاربردهایی دارد؟

سنگ آنتیک چیست و چه کاربردهایی دارد؟

سنگ آنتیک سنگی است که از کنار هم قرار گرفتن قطعه سنگ های کوچک شکسته در کنار هم به وجود می آید. معمولا این سنگ از سنگ های طبیعی تراورتن و مالون تشکیل می شود و بدون رنگ به صورت طبیعی مورد استفاده قرار می گیرند.

مصوبه کمک هزینه مسکن کارگران ابلاغ شد

مصوبه کمک هزینه مسکن کارگران ابلاغ شد

معاون اول رئیس جمهور مصوبه مربوط به تعیین کمک هزینه مسکن کارگران مشمول قانون کار در سال ۱۴۰۱ را ابلاغ کرد.

هزینه ساخت برج مسکونی چقدر است؟

هزینه ساخت برج مسکونی چقدر است؟

هزینه ساخت هرگونه ساختمان مسکونی اعم از آپارتمان، برج، ویلا و غیره در چند سال گذشته بین 15 تا 30 درصد افزایش داشته است .

اصل ۳۱ قانون اساسی؛ حق مسکن از رویا تا واقعیت

اصل ۳۱ قانون اساسی؛ حق مسکن از رویا تا واقعیت

"داشتن مسکن متناسب با نیاز، حق هر فرد و خانواده ایرانی است. دولت موظف است با رعایت اولویت برای آنها که نیازمندترند به خصوص روستانشینان و کارگران زمینه اجرای این اصل را فراهم کند."

کدام صاحبخانه‌ها تنبیه مالیاتی می‌شوند؟/ دور زدن مصوبه افزایش ۲۵ درصدی اجاره‌بها

کدام صاحبخانه‌ها تنبیه مالیاتی می‌شوند؟/ دور زدن مصوبه افزایش ۲۵ درصدی اجاره‌بها

بررسی آگهی های خرید و فروش و رهن و اجاره مسکن در سایت‌ها حاکی از آن است که میانگین قیمت رهن کامل واحدهای نوساز در پایتخت ۵۳۹ میلیون تومان است.

بازارهای جهانی با بازگشت نفت ایران به تعادل می‌رسد

بازارهای جهانی با بازگشت نفت ایران به تعادل می‌رسد

اوجی گفت: وضع بازار جهانی نفت به گونه‌ای است که بازگشت نفت ایران به بازار می‌تواند به‌طور قابل توجهی پاسخگوی نیاز مشتریان و عامل ایجاد تعادل و آرامش در بازار‌های جهانی باشد.

تورم  ارزش دلار چه بر سر اقتصاد دنیا می آورد؟

تورم ارزش دلار چه بر سر اقتصاد دنیا می آورد؟

افزایش ارزش دلار در یک سال اخیر یکی از مهمترین خبرهای اقتصادی این روزها است.

بنچاق چیست و چه تفاوتی با سند دارد؟

بنچاق چیست و چه تفاوتی با سند دارد؟

زمان‌های قدیم‌تر بنچاق مورد استفاده قرار می‌گرفته است و کاملا منطقی است که افراد مدرن اطلاع کمتری از این نوع سند داشته باشند. در کشورمان ایران، اسنادی مالکیت مانند مبایعه‌نامه، بنچاق و قولنامه در طول تاریخ استفاده‌های مختلفی داشته است.

زمین ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن تامین شد

زمین ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن تامین شد

طرح نهضت ملی مسکن یکی از طرح‌های کلان دولت سیزدهم در بخش مسکن است که سیاستگذاری برای اجرای ۴ میلیون واحد مسکونی در طی چهار سال را در برنامه قرار داده است.

بازسازی ساختمان و دکوراسیون خانه

بازسازی ساختمان و دکوراسیون خانه

ساختمان همانند یک نوزاد همواره احتیاج به مراقبت و تعمیرات دارد. رفته رفته با فرسوده شدن مصالح بکار رفته در بنا مشکلات گوناگونی از قبیل ترک، شکستگی، تخریب، آلودگی‌های انسانی، جانوری و محیطی، مشکلات تاسیساتی و غیره بوجود می‌آید.

تیمچه قم بزرگترین سقف ضربی جهان

تیمچه قم بزرگترین سقف ضربی جهان

تیمچه قم به عنوان بزرگترین سقف ضربی جهان و شاهکار هنر و معماری ایرانی است که به‌ عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

در بازار مسکن ترکیه چه خبر است؟

در بازار مسکن ترکیه چه خبر است؟

بر اساس داده‌های یک اتاق فکر معتبر قیمت اجاره بها نسبت به سال گذشته در ماه فوریه ۸۴.۲ درصد افزایش یافته است. این افزایش قیمت در استانبول، آنکارا و سومین شهر بزرگ ترکیه یعنی ازمیر از ۱۰۰ درصد فراتر رفت.

برخی مشاوران املاک ماهی هزار کدرهگیری صوری برای وام ودیعه می‌دهند

برخی مشاوران املاک ماهی هزار کدرهگیری صوری برای وام ودیعه می‌دهند

عضو هیئت مدیره اتحادیه مشاوران املاک گفت: برخی دفاتر املاک بدون پروانه، در یک ماه هزار کد رهگیری صوری اجاره مسکن برای دریافت وام ودیعه صادر می کنند.