معضل پارک دائمی در حاشیه بازار/ پروژه‌های عمرانی توجیه اقتصادی ندارد

  • دوشنبه 22 آبان 1396

اخبار => گروه خبر

اقتصاد-آنلاین مشکلات حمل و نقل پروژه‌های عمرانی منطقه ۱۲در جلسه کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران مورد بررسی قرار گرفت.
معضل پارک دائمی در حاشیه بازار/  پروژه‌های عمرانی توجیه اقتصادی ندارد

اقتصاد آنلاین - فائزه مومنی ؛ مشکلات حمل و نقل و پروژه های عمرانی منطقه ۱۲ در جلسه کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران با حضور سردار محمدرضا مهماندار، رئیس پلیس راهور تهران، پیروز حناچی معاون فنی و عمران شهرداری تهران، محمد علیخانی رئیس کمیسیون عمران، افشین حبیب زاده، شهربانو امانی، شهردار و معاونان منطقه ۱۲، عبداللهی و احمدی نژاد از کارشناسان کمیسیون عمران شورای شهر تهران برگزار شد.

تاثیر ایجاد پیاده راه ۱۵ خرداد در کاهش آلاینده های هوا

در این جلسه معاون حمل و نقل و ترافیک منطقه ۱۲ با اشاره به  تاثیر پیاده راه ۱۵ خرداد در کاهش آلاینده های هوای منطقه بازار گفت: بعد از پیاده راه سازی در این محدوده کاهش آلاینده ها قابل لمس بود و بر اساس داده ها ۳۰ درصد شاهد کاهش آلاینده های هوا در این منطقه بودیم.

وی با اشاره به وضعیت حاد آلودگی صوتی در منطقه ۱۲ گفت: باید برای تردد موتورسیکلت ها در این محدوده چاره اندیشی شود و همچنین برای جابجایی بار و کالا در محدوده بازار کار ویژه ای پیش بینی کردیم.

وی تاکید کرد: با برنامه ریزی های انجام شده تلاش شده منطقه ۱۲ که منطقه ای مهاجرت گریز است به منطقه ای مهاجرت پذیر تبدیل شود.

در ادامه این جلسه محمد علیخانی با بیان اینکه در این جلسه که پلیس راهور تهران حضور دارد باید به صورت مصداقی در خصوص مشکلات صحبت شود تا با همراهی پلیس برخی از مشکلات ترافیکی منطقه در همین جلسه برطرف شود.

اختصاص بودجه سال آینده بر اساس نیازهای واقعی مناطق

محمد علی کرونی در ادامه این جلسه با اشاره به بازدید های منطقه ای که کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران انجام می دهد، گفت: اصلی ترین چالشی که با آن رو به رو هستیم ردیف بودجه هایی است که بر اساس اولویت ها و نیازهای منطقه پیش بینی نشده و برخی از پروژه ها اعتباراتی دارند که در اولویت اصلی منطقه نیستند در حالی که پروژه های در اولویت با کمبود اعتبار رو به رو هستند.

وی تاکید کرد: در این جلسات چالش ها به صورت موردی، طرح و در خصوص آنها تصمیم گیری می شود تا در بودجه سال آینده دقیق تر اعتبارات لازم تخصیص داده شود.

در ادامه جلسه معاون حمل و نقل ترافیک منطقه ۱۲ با تشریح جزییات ترافیکی منطقه گفت: منطقه ۱۲، ۲۵۰ هزار جمعیت ساکن دارد و یک میلیون و ۸۰۰ جمعیت شناور همچنین در این منطقه ۴ هزار و ۶۰۰ متر پیاده راه سازی شده و ۵ هزار و ۳۰۰ متر سنگفرش شده است همچنین یک چهارم خطوط اتوبوسرانی از منطقه ۱۲ می گذرد.

درخواست تکمیل خروجی متروی چهارراه گلوبندک

این مقام مسئول در شهرداری منطقه ۱۲ با اشاره به نیاز منطقه به تکمیل زیرگذر چهارراه گلوبندک گفت: در صورت تکمیل خطوط مترو در ساعت اوج ترافیک ۷ هزار تردد خواهیم داشت که با احتساب این گذر عابر پیاده این مشکل حل خواهد شد.

وی با اشاره به راه اندازی ون برقی در منطقه بازار گفت: ون های قدیمی با سرعت بالایی حرکت می کردند که این ون های برقی که به صورت مزایده عمومی واگذار شده اند هم درآمد ماهیانه پایدار برای منطقه دارند و هم حمل و نقل پاک برای منطقه محسوب می شوند.

معضل پارک دائمی در حاشیه بازار

وی با اشاره به برنامه ریزی های انجام شده برای کسب درآمد از پارک حاشیه ای بازار گفت: حداکثر زمان پارک در این منطقه باید دو ساعت باشد در حالی که ما شاهد آن هستیم از این فضاهای پارک به صورت دائمی استفاده می شود.

وی تاکید کرد: نرخ فضای پارک در منطقه ۱۲ و محدوده بازار نباید با سایر مناطق تهران یکی باشد در تمامی دنیا نیز این نرخ متفاوت است.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه ۱۲ بر لزوم ساماندهی موتورسیکلت ها در این منطقه تاکید کرد و گفت: این منطقه جزو نقاط حادثه خیز محسوب می شود که باید با برنامه ریزی های کلان به خصوص در خط ویژه مولوی این مشکل را حل کنیم.

وی نصب ۷ دوربین ثبت تخلفات را یکی از نیازهای منطقه دانست که می تواند مانع تردد تاکسی های غیرمجاز در منطقه شود، گفت: در حال حاضر ۳۷ دوربین در منطقه نصب است که با نصب ۷ دوربین سیستم هوشمند منطقه تکمیل می شود در حال حاضر بیش از ۱۰ هزار پلاک غیرمجاز تاکسی در محدوده بازار تردد می کنند.

اولویت در محدوده بازار با عابر پیاده است

وی با اشاره به اینکه برنامه های ترافیکی منطقه با اولویت نخست عابر پیاده است گفت: اولویت با حمل و نقل عمومی و حمل و نقل پاک است. همچنین حمل و نقل بار و سپس در اولویت آخر حمل و نقل شخصی قرار دارد.

وی با اشاره به ظرفیت منطقه برای ایجاد پیاده راه گفت: خیابان لاله زار ظرفیت تبدیل به پیاده راه شدن را دارد و در مجموع تلاش می کنیم ظرفیت پیاده راه در مرکز شهر به ۶ کیلومتر برسد.

مسافران بازار رغبتی به استفاده از اتوبوس ندارند

وی در ادامه با اشاره به اینکه سفرهایی که به مرکز شهر انجام می شود بیشتر با خودروهای شخصی یا تاکسی است، گفت: به دلیل سرعت پایین اتوبوس ها کمتر شهروندان برای جابجایی از اتوبوس استفاده می کنند.

مطالعات احداث خط LRT در محدوده جمهوری –بهارستان

وی در ادامه با اشاره به مطالعات انجام شده در خصوص خط LRT در محدوده جمهوری-بهارستان گفت: ما در محدوده مرکزی پایتخت به دنبال توسعه حمل و نقل پاک هستیم و پیش بینی ۳۸ کیلومتر دوچرخه شده است.

به گفته وی در حال حاضر روزانه ۱۰۰ هزار موتور هشت سفر در محدوده بازار انجام می دهند که در مجموع ۸۰۰ هزار موتورسیکلت در محدوده بازار تردد می کنند که منشا آلاینده ها و آلودگی صوتی منطقه هستند.

عدم استقبال از حمل و نقل عمومی در منطقه بازار به دلیل عدم یکپارچگی است

در ادامه این نشست مدیرکل امور مناطق معاونت حمل ونقل ترافیک شهرداری تهران با اشاره به اینکه علت عدم استقبال از حمل و نقل عمومی در این محدوده عدم یکپارچگی آن است، گفت: برای آنکه تمایل به استفاده از وسیله شخصی کم شود باید شبکه حمل و نقل عمومی یکپارچه شود که نیاز به بازنگری برخی خطوط دارد.شهربانو امانی در نشست کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران با بیان اینکه منطقه ۱۲ شهر تهران یکی از مناطق مهم پایتخت است که آثار تاریخی و هویتی شهر را در دل خود جای داده گفت: این منطقه در حال حاضر خالی از سکنه شده و این موضوع امنیت منطقه را کاهش داده است. باید زندگی را به این منطقه باارزش بازگردانیم. بازآفرینی شهری در محلات قدیمی و بافت فرسوده می تواند منبع درآمدی هم برای پایتخت محسوب شود. برای حل معضلات و مشکلات منطقه و کاهش آلودگی هوا و ترافیک شورا نیز در کنار منطقه خواهد بود و برای رفع نیازها تلاش می کند.

مشکلات حمل و نقل و پروژه های عمرانی منطقه ۱۲ در جلسه کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران که با حضور سردار محمدرضا مهماندار، رئیس پلیس راهور تهران، پیروز حناچی معاون فنی و عمران شهرداری تهران، محمد علیخانی رئیس کمیسیون عمران، افشین حبیب زاده، شهربانو امانی، شهردار و معاونان منطقه ۱۲، عبداللهی و احمدی نژاد از کارشناسان کمیسیون عمران شورای شهر تهران برگزار شد.

 افشین حبیب زاده در نشست کمیسیون عمران و حمل و نقل با مسئولان شهرداری منطقه ۱۲ گفت: اهالی پیاده راه ۱۷ شهریور به شدت از این پروژه گله مند هستند و در برخی از کوچه ها معتادان جلوی درب خانه ها می خوابند و مردم مجبورند از روی معتادان رد شوند.

وی تاکید کرد: این پیاده راه معضلات ویژه ای برای اهالی منطقه ایجاد کرده که با مشکلات قدیم آن متفاوت است. کسبه ورشکست شده اند و در طوماری که به امضای همه اهالی رسیده اهالی این منطقه از وضعیت این پیاده راه ناراضی هستند.

وی تاکید کرد: معضلات اجتماعی جدی در این پیاده راه ایجاد شده و شهروندان آن از سال های پیش پیگیر حل مشکلات هستند که تاکنون جوابی نگرفته اند.

حبیب زاده با اشاره به وضعیت اسفبار کسبه منطقه گفت: پیش از این کسبه فروش بالایی داشتند که در حال حاضر تقریبا به صفر رسیده است و کسی نیز پاسخگوی مکاتبات و خواسته های آنها نیست. مسئولان ترافیکی شهرداری منطقه نیز در پاسخ به طرح این مشکل نیز گفتند بازگشایی این پیاده راه به صورت کامل نیاز به اصلاحات هندسی زیادی دارد که در حوزه اختیارات و تصمیم گیری منطقه نیست و باید مسئولان بالاتری در این خصوص تصمیم گیری کنند.

پیروز حناچی درجلسه کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران با بیان اینکه شهر موجود بسیار پیچیده ای است که هر دخالتی که در آن می خواهیم بکنیم باید تمام مولفه هایی که در شهر وجود دارد و عکس و العمل های آن را پیش بینی و در نظر بگیریم گفت: درخصوص پیاده راه ۱۷ شهریور از روز نخست مشخص بود دچار مشکل می شود زیرا عنصر سوم که نهاد ذینفع بود در این پروژه دیده نشد.

وی ادامه داد: بدون هماهنگی کسبه که بیشتر نمایندگی های فروش خودرو بودند این اقدام انجام شد و اگر بخواهیم اولویت های پیاده راه سازی در تهران را دسته بندی کنیم ایجاد پیاده روی ۱۷ شهریور در اولویت سه نیز قرار نمی گرفت.

حناچی در ادامه با اشاره به اینکه اقدامات خصوصی درمورد پیاده رو سازی در منطقه ۱۲ انجام شده گفت: باید کیفیت زندگی شهری را در محدوده های مرکزی افزایش دهیم.

وی پیشنهاد کرد: باید در ساعت های مشخصی بارگیری در این مناطق آزاد باشد و تردد موتورهای دو زمانه که هشت برابر یک خودرو یورو ۴ آلودگی تولید می کنند نیز در این منطقه محدود شود.

معاون فنی و عمران شهردار تهران با اشاره به پروژه بلدیه در میدان امام خمینی گفت: اصل این پروژه کار خوبی است اما باید الزامات آن نیز انجام شود و در این محدوده سه محور اصلی را یک پیاده رو و یک محور را به تردد تاکسی و اتوبوس اختصاص دهیم و چنین طراحی در شهر لندن  اتفاق افتاده و در میدان اصلی آن بسیاری از جشن های مهم از جمله جشن سال نو برگزار می شود و میدان امام نیز ظرفیت تبدیل شدن به چنین میدانی را دارد.

حناچی همچنین موضوع شب مردگی در منطقه ۱۲ را یک موضوع مهم ارزیابی کرد و گفت: در خیابان لاله زار شاید  تنها یک خانواده زندگی کنند و شب مردگی کیفیت زندگی شهری در این منطقه را کاهش داده است در حالی که با پیش بینی های انجام شده در پیاده راه مروی یا بازارچه عودلاجان زندگی در این محدوده ها جریان دارد.

سردار محمدرضا مهماندار در جلسه کمیسیون عمران شورای شهر تهران با بیان اینکه در منطقه ۱۲ توریست‌های زیادی به خاطر آثار تاریخی تردد می‌کنند، گفت: شایسته است که مشکلات و گره‌های ترافیکی منطقه که یکی از مناطق جالب سفر است، حل شود.

وی در خصوص پیشنهاد تغییر مسیر خیابان مصطفی خمینی یا خیام افزود: نمی‌توان یکدفعه مسیر خیابان‌ها را تغییر داد؛ بدون آنکه به افرادی که از این تصمیم تأثیر می‌پذیرند، توجه کرد، زیرا ممکن است یک تغییر مسیر، کسب یک صنف را بر هم بریزد.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به تعامل خوب پلیس با مدیران شهری در این منطقه گفت: سنگفرش مخبرالدوله و سرچشمه با همکاری پلیس انجام شد و قرار است به زودی پلیس دوچرخه‌سوار را در منطقه ۱۲ راه‌اندازی کنیم.

وی با بیان اینکه منطقه ۱۲ باید منطقه نمونه ترافیکی شود، گفت: با تأمین کسری دوربین‌های هوشمند، ترددهای غیرمجاز در این منطقه کاهش خواهد یافت.

مهماندار همچنین به حضور دپوی اجناس در محدوده بازار اشاره کرد و گفت: متأسفانه خانه‌های خالی به محل دپوی اجناس تبدیل شده‌اند. همچنین خرده‌فروشی نیز که در منطقه پا گرفته، یکی از دلایل افزایش تقاضای سفر در منطقه است.

پروژه‌های عمرانی بدون توجیه اقتصادی

در ادامه این جلسه عبداللهی و احمدی‌نژاد کارشناسان کمیته عمران با اشاره به برخی از پروژه‌های عمرانی منطقه اعلام کردند پروژه مشارکتی با وزارت امور خارجه در منطقه در حال احداث است که سه طبقه آن مربوط به وزارت امور خارجه و طبقه چهارم که کاربری کافی‌شاپ دارد، متعلق به شهرداری است. با توجه به اینکه این منطقه دارای محدودیت تردد است، این پروژه هیچ توجیه اقتصادی ندارد که مسئول عمرانی منطقه اعلام کرد که این پروژه و خانه ملل، جزو پروژه‌هایی است که در زمان مدیریت گذشته شهری و وزارت صالحی بر وزارت امور خارجه در خصوص آن تفاهم شده است.

در ادامه کرونی دبیر کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران گفت: بهتر است برای اینکه این جلسه خروجی داشته باشد، در خصوص چند مشکل تصمیم‌گیری کنیم.

وی پیشنهاد کرد دسترسی‌های متروی میدان شهدا، بازنگری خطوط اتوبوس در منطقه و احداث خط ویژه مولوی در جلسه، طرح و مورد بررسی قرار گیرد.

علی امام مدیرعامل متروی تهران در خصوص دسترسی جنوب‌غربی متروی شهدا گفت: باید این دسترسی مورد مطالعه قرار بگیرد و در صورت امکان، دسترسی جنوب‌غربی متروی شهدا اجرایی خواهد شد اما در حال حاضر بدون نظر مشاورین نمی‌توان در خصوص ایجاد این دسترسی اظهارنظر کرد.

پیمان سنندجی مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی نیز در خصوص کاهش خطوط موازی گفت: کمیته‌ای در منطقه ۱۲ در خصوص کاهش خطوط موازی وجود دارد که خطوطی که قابل ادغام است را شناسایی و اعلام می‌کند.

در این جلسه به پروژه زیرگذر گلوبندک اشاره شد و مسئول عمرانی منطقه ۱۲ اعلام کرد: این پروژه مهم با اعتبار کمی تکمیل می‌شود.

همچنین موضوع نشست‌های خیابان‌ مولوی مطرح شد که مسئولان عمرانی منطقه اعلام کردند این خیابان نیاز به پایدارسازی دارد.

ورزشگاه ظهیرالاسلام از دیگر پروژه‌های متوقف شده منطقه بود که در این جلسه درخواست تأمین اعتبار برای تکمیل آن ارائه شد.

در ادامه جلسه محمد علیخانی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران خطاب به مهماندار گفت: در جلسه علنی شورا موضوع ۳۷ گره ترافیکی که پلیس به شورا اعلام کرده بود، مطرح شد که یک فوریت آن رأی نیاورد و به صورت عادی به کمیسیون بازگردانده شد که با توجه به اینکه این روزها طرح‌ها و لوایحی که در کمیسیون مطرح است، بالا نیست؛ می‌توان آن را بررسی و به زودی دوباره در صحن مطرح کرد.


ارسال نظر

ارسال


قانون جهش تولید مسکن در تقابل خوشبین‌ها و بدبین ها

قانون جهش تولید مسکن در تقابل خوشبین‌ها و بدبین ها

مجلس شورای اسلامی قانون جهش تولید مسکن را که مطابق شعارهای انتخاباتی ابراهیم رئیسی بود تصویب کرد تا بعد از مدت‌ها یک نهضت بزرگ مسکن‌سازی در کشور شکل بگیرد با این حال کارشناسان اقتصادی درباره این طرح نظرات مختلفی دارند

 از کاهش نرخ تورم تا کاهش نرخ در بازار بین بانکی

از کاهش نرخ تورم تا کاهش نرخ در بازار بین بانکی

ارائه منظم روند ماهانه تحولات اقتصادی و اقدامات سیاستی بانک مرکزی

 آورده متقاضیان نهضت ملی مسکن افزایش یافت

آورده متقاضیان نهضت ملی مسکن افزایش یافت

در حالی طبق اعلام وزارت راه و شهرسازی قرار بود آورده متقاضیان نهضت ملی مسکن حدود ۲۰۰ میلیون تومان باشد که این مبلغ به ۳۲۰ میلیون تومان افزایش یافته است.

هزینه وام مسکن گرانتر شد | برای دریافت وام ۴۸۰ میلیونی زوجین چقدر باید خرج کنیم؟

هزینه وام مسکن گرانتر شد | برای دریافت وام ۴۸۰ میلیونی زوجین چقدر باید خرج کنیم؟

هزینه اوراق تسهیلات مسکن نسبت به هفته قبل اندکی رشد داشته و بر این اساس متاهل های ساکن پایتخت برای تهیه این اوراق باید بیش از ۱۳۴ میلیون تومان پرداخت کنند.

تعیین تکلیف 2 هزار متر اراضی استان تهران

تعیین تکلیف 2 هزار متر اراضی استان تهران

استاندار تهران گفت: بلندمرتبه‌سازی بدون در نظر گرفتن پیوست‌های فرهنگی، اجتماعی و زیرساخت‌های لازم در درازمدت آسیب‌زا می‌باشد.

خانه های سنتی ایرانی

خانه های سنتی ایرانی

با نگاهی به معماری سنتی ایرانی، نقش و جایگاه ویژه خانه به عنوان یک المان مهم در معماری آشکار می شود. این عناصر که دارای روش ها و تکنیک های مختلف ساخت و اجرا می باشند دارای ویژگی های متفاوتی بر اساس اقلیم و فرهنگ هر منطقه هستند.

ویژگی مهم معماری سنتی ایرانی

ویژگی مهم معماری سنتی ایرانی

کاشی کاری های زینتی و شاهکارهای مهندسی هوشمندانه، حاکی از قدرت معماری ایرانی طی قرون متمادی اند. با داشتن بیست میراث جهانی یونسکو در ایران هیچ گاه با کمبود مکان های دیدنی مواجه نمی شوید.

سنگ آنتیک چیست و چه کاربردهایی دارد؟

سنگ آنتیک چیست و چه کاربردهایی دارد؟

سنگ آنتیک سنگی است که از کنار هم قرار گرفتن قطعه سنگ های کوچک شکسته در کنار هم به وجود می آید. معمولا این سنگ از سنگ های طبیعی تراورتن و مالون تشکیل می شود و بدون رنگ به صورت طبیعی مورد استفاده قرار می گیرند.

مصوبه کمک هزینه مسکن کارگران ابلاغ شد

مصوبه کمک هزینه مسکن کارگران ابلاغ شد

معاون اول رئیس جمهور مصوبه مربوط به تعیین کمک هزینه مسکن کارگران مشمول قانون کار در سال ۱۴۰۱ را ابلاغ کرد.

هزینه ساخت برج مسکونی چقدر است؟

هزینه ساخت برج مسکونی چقدر است؟

هزینه ساخت هرگونه ساختمان مسکونی اعم از آپارتمان، برج، ویلا و غیره در چند سال گذشته بین 15 تا 30 درصد افزایش داشته است .

اصل ۳۱ قانون اساسی؛ حق مسکن از رویا تا واقعیت

اصل ۳۱ قانون اساسی؛ حق مسکن از رویا تا واقعیت

"داشتن مسکن متناسب با نیاز، حق هر فرد و خانواده ایرانی است. دولت موظف است با رعایت اولویت برای آنها که نیازمندترند به خصوص روستانشینان و کارگران زمینه اجرای این اصل را فراهم کند."

کدام صاحبخانه‌ها تنبیه مالیاتی می‌شوند؟/ دور زدن مصوبه افزایش ۲۵ درصدی اجاره‌بها

کدام صاحبخانه‌ها تنبیه مالیاتی می‌شوند؟/ دور زدن مصوبه افزایش ۲۵ درصدی اجاره‌بها

بررسی آگهی های خرید و فروش و رهن و اجاره مسکن در سایت‌ها حاکی از آن است که میانگین قیمت رهن کامل واحدهای نوساز در پایتخت ۵۳۹ میلیون تومان است.

بازارهای جهانی با بازگشت نفت ایران به تعادل می‌رسد

بازارهای جهانی با بازگشت نفت ایران به تعادل می‌رسد

اوجی گفت: وضع بازار جهانی نفت به گونه‌ای است که بازگشت نفت ایران به بازار می‌تواند به‌طور قابل توجهی پاسخگوی نیاز مشتریان و عامل ایجاد تعادل و آرامش در بازار‌های جهانی باشد.

تورم  ارزش دلار چه بر سر اقتصاد دنیا می آورد؟

تورم ارزش دلار چه بر سر اقتصاد دنیا می آورد؟

افزایش ارزش دلار در یک سال اخیر یکی از مهمترین خبرهای اقتصادی این روزها است.

بنچاق چیست و چه تفاوتی با سند دارد؟

بنچاق چیست و چه تفاوتی با سند دارد؟

زمان‌های قدیم‌تر بنچاق مورد استفاده قرار می‌گرفته است و کاملا منطقی است که افراد مدرن اطلاع کمتری از این نوع سند داشته باشند. در کشورمان ایران، اسنادی مالکیت مانند مبایعه‌نامه، بنچاق و قولنامه در طول تاریخ استفاده‌های مختلفی داشته است.

زمین ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن تامین شد

زمین ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن تامین شد

طرح نهضت ملی مسکن یکی از طرح‌های کلان دولت سیزدهم در بخش مسکن است که سیاستگذاری برای اجرای ۴ میلیون واحد مسکونی در طی چهار سال را در برنامه قرار داده است.

بازسازی ساختمان و دکوراسیون خانه

بازسازی ساختمان و دکوراسیون خانه

ساختمان همانند یک نوزاد همواره احتیاج به مراقبت و تعمیرات دارد. رفته رفته با فرسوده شدن مصالح بکار رفته در بنا مشکلات گوناگونی از قبیل ترک، شکستگی، تخریب، آلودگی‌های انسانی، جانوری و محیطی، مشکلات تاسیساتی و غیره بوجود می‌آید.

تیمچه قم بزرگترین سقف ضربی جهان

تیمچه قم بزرگترین سقف ضربی جهان

تیمچه قم به عنوان بزرگترین سقف ضربی جهان و شاهکار هنر و معماری ایرانی است که به‌ عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

در بازار مسکن ترکیه چه خبر است؟

در بازار مسکن ترکیه چه خبر است؟

بر اساس داده‌های یک اتاق فکر معتبر قیمت اجاره بها نسبت به سال گذشته در ماه فوریه ۸۴.۲ درصد افزایش یافته است. این افزایش قیمت در استانبول، آنکارا و سومین شهر بزرگ ترکیه یعنی ازمیر از ۱۰۰ درصد فراتر رفت.

برخی مشاوران املاک ماهی هزار کدرهگیری صوری برای وام ودیعه می‌دهند

برخی مشاوران املاک ماهی هزار کدرهگیری صوری برای وام ودیعه می‌دهند

عضو هیئت مدیره اتحادیه مشاوران املاک گفت: برخی دفاتر املاک بدون پروانه، در یک ماه هزار کد رهگیری صوری اجاره مسکن برای دریافت وام ودیعه صادر می کنند.