تولیدکننده مبل:بانک ها فقط وعده وام می دهند اما ازتسهیلات خبری نیست

  • پنجشنبه 2 شهریور 1396

اخبار => گروه خبر

کسب و کار نیوز یک تولیدکننده مبل با بیان اینکه کمبود نقدینگی مشکل اصلی فعالان در عرصه تولید مبل است، گفت: دولت دائم از اعطای وام‌های مختلف خبر می‌دهد، اما زمانی که به بانک‌ها مراجعه می‌کنیم می‌گویند که اعتبارات مربوطه هنوز تامین نشده است.
تولیدکننده مبل:بانک ها فقط وعده وام می دهند اما ازتسهیلات خبری نیست
تولیدکننده مبل:بانک ها فقط وعده وام می دهند اما ازتسهیلات خبری نیست
به گزارش کسب و کار نیوز به نقل از ایرنا «سعید کارخانه ای» تولیدکننده مبل که 15 سال است در این حوزه فعالیت می کند، روز پنجشنبه در هفتمین نمایشگاه ملی و تخصصی مبلمان و دکوراسیون داخلی که در مصلای امام خمینی (ره) برپاست تاکید کرد: بانک می توانند با تجدید نظر در فرآیند طولانی و پیچیده پرداخت وام به تولید کنندگان کمک کنند.
فعال بخش تولیدی با بیان اینکه برای تولید یک سرویس به شکل مستقیم و غیرمستقیم 100 نفر فعالیت می کنند، گفت: با وجود اشتغالزایی خوبی که در این بخش وجود دارد هیچ گاه از ما حمایت نمی شود و گاهی ما آنقدر درگیر مشکلات نقدینگی هستیم که قادر نیستیم فعالیت خود را گسترش دهیم. 
وی مشکل دیگر این صنف را نبود نظرات بر کیفیت کالاهای تولیدی عنوان کرد و گفت: از آنجایی که استاندارد و کنترلی بر روی کالاهای تولیدی وجود ندارد در نتیجه شاهد تخلفاتی در این صنف هستیم که متاسفانه باعث بی اعتمادی مصرف کنندگان شده و در بسیاری موارد شاهد هستیم که مصرف کننده تمایل دارد از کالاهای وارداتی استفاده کند. 
کارخانه ای بیان کرد: بهتر است مجوزهایی که از سوی اتحادیه ها برای اصناف صادر می شود براساس کیفیت کالاها صادر شود و از همان ابتدا جلوی ورود کالاهای بی کیفیت به بازار گرفته شود. حتی پیشنهاد من این است که اصناف اپلیکیشنی طراحی کنند تا هر کدام از کالاهای تولیدی دارای بارکد مشخصی باشند و مصرف کننده با واردکردن آن بارکد از کیفیت محصول مطمئن شود. 
این تولیدکننده مبل با بیان اینکه از دولت می خواهیم از تولیدکننده حمایت کند، افزود: از جمله حمایت هایی که دولت می تواند از تولیدکننده داخلی داشته باشد اعطای تسهیلات و اخذ مالیات است اما متاسفانه در کشور شاهد هستیم که میزان مالیات اخذ شده از تولیدکننده و واردکننده یکسان است. 
** فروش خانه و ماشین برای ادامه فعالیت 
«سعید فلاحتی» دیگر تولیدکننده حاضر در هفتمین نمایشگاه ملی مبل و دکوراسیون داخلی به خبرنگار ایرنا گفت: بارها برای دریافت تسهیلات به بانک مراجعه کرده ام اما هر بار با موانعی برای دریافت آن مواجه شده ام و یا بانک اعلام کرده که هنوز دستورالعملی برای ما صادر نشده است. 
وی که 10 سال است در این حوزه فعالیت می کند، گفت: مشکلات مالی، کمبود نقدینگی و رکود بازار مشکلاتی است که تولیدکنندگان مبل با آن مواجه هستند و گاهی تولیدکنندگان برای ادامه فعالیت خود مجبور شدند خانه و ماشین خود را بفروشند. 
این تولید کننده با تاکید براینکه مبل هایی که در داخل تولید می شود از کیفیت و قیمت مناسبی برای مصرف کننده برخوردار است، افزود: چوب هایی که در مبل ها استفاده می شود معمولا از روس و گرجستان وارد می شود و همچنین پارچه ها نیز از چین و ترکیه وارد می شوند و از کیفیت خوبی برخودار هستند. 
وی درخصوص استفاده از پارچه های تولید داخل گفت: متاسفانه نساجی کشور در این زمینه پیشرفت خوبی نداشته و پارچه هایی که در داخل تولید می شوند کیفت و تنوع زیادی ندارند و ما مجبور هستیم که پارچه را از کشورهای دیگر وارد کنیم. 
فلاحتی در خصوص فواید برپایی نمایشگاه ها برای تولید کننده بیان کرد: تا کنون بیش از 20 بار در نمایشگاه ها حضور داشتم برپایی چنین نمایشگاه هایی باعث می شود که بتوانیم م محصولات خود را معرفی کنیم و چون در این نمایشگاه ها کالاها را با 15 تا 20 درصد تخفیف به فروش می رسد بازار فروش نیز وجود دارد و مصرف کنندگان نیز راضی هستند. 
** قیمت مناسب کالاها در نمایشگاه 
«علی امیری» که به همراه همسر خود از نمایشگاه بازدید می کرد به خبرنگار ایرنا گفت: نمایشگاه خوبی بود و قیمت ها نیز مناسب بودند و در نظر داریم که تا از این نمایشگاه خرید کنیم. 
همسر امیری در این بین اظهارداشت: کیفیت کالاهایی که در نمایشگاه عرضه می شود نسبت به سال های گذشته بهبود یافته و از سوی دیگر شاهد تنوع محصولات نیز بودیم. 
«زهرا حبیبی» که به همراه دوستان خود از نمایشگاه بازدید می کرد گفت: قیمت کالاها در نمایشگاه در مقایسه با بازار مناسب است و گاهی شاهد بودم که بسیار کمتر از نرخ های خارج از نمایشگاه است. 
وی افزود: خوبی این نمایشگاه این است که می توانیم از نمایشگاه نیز خرید کنیم. 
** پارسال واردات مبل هفت میلیون دلار کاهش یافت 
به گزارش ایرنا، صنعت چوب و مبلمان از جمله صنایعی است که از گستردگی زیادی با امکانات بالفعل و بالقوه برخوردار است، اما مبلمان در ایران عمدتا توسط واحدهای صنفی تولید می شود و واحدهای صنعتی به تعداد به مراتب کمتری در این عرصه حضور دارند. 
بنا به گفته رییس اتحادیه درودگران و مبل سازان، در 2 اتحادیه درودگران و مبل سازان و اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان فعالیت می کنندکه 20 هزار نفر در اتحادیه درودگران و 500 هزار نفر در اتحادیه صادرکنندگان و واردکنندگان مشغول فعالیتند و تا 8.5 درصد اشتغال کشور با این صنعت گره خورده است.
به گفته «عبدالحسین عباسی» سال 1393، 12 میلیون دلار صادرات این کالا به عراق، افغانستان، ترکمنستان، تاجیکستان و کویت و 26 میلیون دلار میزان واردات به کشور بود که 90 درصد آن به شکل مصنوعات کامل از چین، ترکیه، امارات، ایتالیا و اسپانیا صورت گرفت. 
رئیس اتحادیه مبل سازان اعلام کرد که میزان صادرات مبلمان کشور در سال 1394 را یک میلیون دلار و واردات نیز سه میلیون دلار کاهش یافت و میزان صادرات 11 میلیون دلار و واردات 23 میلیون دلار شد. 
همچنین به گفته عباسی میزان صادرات کشور در سال 1395، 9 میلیون دلار و میزان واردات 16 میلیون دلار بود که نسبت به سال پیش از آن به ترتیب 2 میلیون دلار و هفت میلیون دلار کاهش یافت.
ه گزارش ایرنا، هفتمین نمایشگاه ملی و تخصصی مبلمان و دکوراسیون داخلی از امروز (٣١ مرداد) تا جمعه (٣ شهریورماه) در مصلی بزرگ امام خمینی (ره) به کار خود ادامه می دهد و بازدید کنندگان می توانند از ساعت ١١ تا ٢١ از این نمایشگاه دیدن کنند.
حمایت از تولیدکننده داخلی و ساماندهی واردات و صادرات از بندهای سیاست های اقتصاد مقاومتی است که در سال 1392، ابلاغ شد.

ارسال نظر

ارسال


قانون جهش تولید مسکن در تقابل خوشبین‌ها و بدبین ها

قانون جهش تولید مسکن در تقابل خوشبین‌ها و بدبین ها

مجلس شورای اسلامی قانون جهش تولید مسکن را که مطابق شعارهای انتخاباتی ابراهیم رئیسی بود تصویب کرد تا بعد از مدت‌ها یک نهضت بزرگ مسکن‌سازی در کشور شکل بگیرد با این حال کارشناسان اقتصادی درباره این طرح نظرات مختلفی دارند

 از کاهش نرخ تورم تا کاهش نرخ در بازار بین بانکی

از کاهش نرخ تورم تا کاهش نرخ در بازار بین بانکی

ارائه منظم روند ماهانه تحولات اقتصادی و اقدامات سیاستی بانک مرکزی

 آورده متقاضیان نهضت ملی مسکن افزایش یافت

آورده متقاضیان نهضت ملی مسکن افزایش یافت

در حالی طبق اعلام وزارت راه و شهرسازی قرار بود آورده متقاضیان نهضت ملی مسکن حدود ۲۰۰ میلیون تومان باشد که این مبلغ به ۳۲۰ میلیون تومان افزایش یافته است.

هزینه وام مسکن گرانتر شد | برای دریافت وام ۴۸۰ میلیونی زوجین چقدر باید خرج کنیم؟

هزینه وام مسکن گرانتر شد | برای دریافت وام ۴۸۰ میلیونی زوجین چقدر باید خرج کنیم؟

هزینه اوراق تسهیلات مسکن نسبت به هفته قبل اندکی رشد داشته و بر این اساس متاهل های ساکن پایتخت برای تهیه این اوراق باید بیش از ۱۳۴ میلیون تومان پرداخت کنند.

تعیین تکلیف 2 هزار متر اراضی استان تهران

تعیین تکلیف 2 هزار متر اراضی استان تهران

استاندار تهران گفت: بلندمرتبه‌سازی بدون در نظر گرفتن پیوست‌های فرهنگی، اجتماعی و زیرساخت‌های لازم در درازمدت آسیب‌زا می‌باشد.

خانه های سنتی ایرانی

خانه های سنتی ایرانی

با نگاهی به معماری سنتی ایرانی، نقش و جایگاه ویژه خانه به عنوان یک المان مهم در معماری آشکار می شود. این عناصر که دارای روش ها و تکنیک های مختلف ساخت و اجرا می باشند دارای ویژگی های متفاوتی بر اساس اقلیم و فرهنگ هر منطقه هستند.

ویژگی مهم معماری سنتی ایرانی

ویژگی مهم معماری سنتی ایرانی

کاشی کاری های زینتی و شاهکارهای مهندسی هوشمندانه، حاکی از قدرت معماری ایرانی طی قرون متمادی اند. با داشتن بیست میراث جهانی یونسکو در ایران هیچ گاه با کمبود مکان های دیدنی مواجه نمی شوید.

سنگ آنتیک چیست و چه کاربردهایی دارد؟

سنگ آنتیک چیست و چه کاربردهایی دارد؟

سنگ آنتیک سنگی است که از کنار هم قرار گرفتن قطعه سنگ های کوچک شکسته در کنار هم به وجود می آید. معمولا این سنگ از سنگ های طبیعی تراورتن و مالون تشکیل می شود و بدون رنگ به صورت طبیعی مورد استفاده قرار می گیرند.

مصوبه کمک هزینه مسکن کارگران ابلاغ شد

مصوبه کمک هزینه مسکن کارگران ابلاغ شد

معاون اول رئیس جمهور مصوبه مربوط به تعیین کمک هزینه مسکن کارگران مشمول قانون کار در سال ۱۴۰۱ را ابلاغ کرد.

هزینه ساخت برج مسکونی چقدر است؟

هزینه ساخت برج مسکونی چقدر است؟

هزینه ساخت هرگونه ساختمان مسکونی اعم از آپارتمان، برج، ویلا و غیره در چند سال گذشته بین 15 تا 30 درصد افزایش داشته است .

اصل ۳۱ قانون اساسی؛ حق مسکن از رویا تا واقعیت

اصل ۳۱ قانون اساسی؛ حق مسکن از رویا تا واقعیت

"داشتن مسکن متناسب با نیاز، حق هر فرد و خانواده ایرانی است. دولت موظف است با رعایت اولویت برای آنها که نیازمندترند به خصوص روستانشینان و کارگران زمینه اجرای این اصل را فراهم کند."

کدام صاحبخانه‌ها تنبیه مالیاتی می‌شوند؟/ دور زدن مصوبه افزایش ۲۵ درصدی اجاره‌بها

کدام صاحبخانه‌ها تنبیه مالیاتی می‌شوند؟/ دور زدن مصوبه افزایش ۲۵ درصدی اجاره‌بها

بررسی آگهی های خرید و فروش و رهن و اجاره مسکن در سایت‌ها حاکی از آن است که میانگین قیمت رهن کامل واحدهای نوساز در پایتخت ۵۳۹ میلیون تومان است.

بازارهای جهانی با بازگشت نفت ایران به تعادل می‌رسد

بازارهای جهانی با بازگشت نفت ایران به تعادل می‌رسد

اوجی گفت: وضع بازار جهانی نفت به گونه‌ای است که بازگشت نفت ایران به بازار می‌تواند به‌طور قابل توجهی پاسخگوی نیاز مشتریان و عامل ایجاد تعادل و آرامش در بازار‌های جهانی باشد.

تورم  ارزش دلار چه بر سر اقتصاد دنیا می آورد؟

تورم ارزش دلار چه بر سر اقتصاد دنیا می آورد؟

افزایش ارزش دلار در یک سال اخیر یکی از مهمترین خبرهای اقتصادی این روزها است.

بنچاق چیست و چه تفاوتی با سند دارد؟

بنچاق چیست و چه تفاوتی با سند دارد؟

زمان‌های قدیم‌تر بنچاق مورد استفاده قرار می‌گرفته است و کاملا منطقی است که افراد مدرن اطلاع کمتری از این نوع سند داشته باشند. در کشورمان ایران، اسنادی مالکیت مانند مبایعه‌نامه، بنچاق و قولنامه در طول تاریخ استفاده‌های مختلفی داشته است.

زمین ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن تامین شد

زمین ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن تامین شد

طرح نهضت ملی مسکن یکی از طرح‌های کلان دولت سیزدهم در بخش مسکن است که سیاستگذاری برای اجرای ۴ میلیون واحد مسکونی در طی چهار سال را در برنامه قرار داده است.

بازسازی ساختمان و دکوراسیون خانه

بازسازی ساختمان و دکوراسیون خانه

ساختمان همانند یک نوزاد همواره احتیاج به مراقبت و تعمیرات دارد. رفته رفته با فرسوده شدن مصالح بکار رفته در بنا مشکلات گوناگونی از قبیل ترک، شکستگی، تخریب، آلودگی‌های انسانی، جانوری و محیطی، مشکلات تاسیساتی و غیره بوجود می‌آید.

تیمچه قم بزرگترین سقف ضربی جهان

تیمچه قم بزرگترین سقف ضربی جهان

تیمچه قم به عنوان بزرگترین سقف ضربی جهان و شاهکار هنر و معماری ایرانی است که به‌ عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

در بازار مسکن ترکیه چه خبر است؟

در بازار مسکن ترکیه چه خبر است؟

بر اساس داده‌های یک اتاق فکر معتبر قیمت اجاره بها نسبت به سال گذشته در ماه فوریه ۸۴.۲ درصد افزایش یافته است. این افزایش قیمت در استانبول، آنکارا و سومین شهر بزرگ ترکیه یعنی ازمیر از ۱۰۰ درصد فراتر رفت.

برخی مشاوران املاک ماهی هزار کدرهگیری صوری برای وام ودیعه می‌دهند

برخی مشاوران املاک ماهی هزار کدرهگیری صوری برای وام ودیعه می‌دهند

عضو هیئت مدیره اتحادیه مشاوران املاک گفت: برخی دفاتر املاک بدون پروانه، در یک ماه هزار کد رهگیری صوری اجاره مسکن برای دریافت وام ودیعه صادر می کنند.